+36 70 652 0800

Step on the path of healing with us

The region's first complex neurological and locomotor rehabilitation Center in Szeged

Welcome to our website!
If you or your relative needs rehabilitation of any kind, you are at the right place! 
Turn to us with confidence, we will help you!

Who can we help?

 • patients with a history of stroke 
 • patients suffering from Parkinson’s disease or Guillain–Barré syndrome 
 • patients with multiple sclerosis 
 • patients with other neurodegenerative or peripheral diseases, with muscle atrophy or trauma 
 • traumatological cases, orthopaedic and rheumatological diseases, cardiology and pulmonology cases 
 • patients requiring psychological care 
R

How can we help?

 • TMS therapy 
 • neurology and rehabilitation specialist’s consultation 
 • psychological care and cognitive test 
 • physiotherapy, kinesio tape treatment, medical massage 
 • accommodation – in case the therapy takes several days 

TMS therapy

TMS, that is Transcranial Magnetic Stimulation, is a non-invasive process to stimulate the brain through the scalp. During the procedure a magnetic field generator, a copper coil, is placed on the head of the person receiving the treatment. The coil produces small electric currents in appropriate regions of the brain which has a positive influence on nerve cells. Different illnesses and conditions require stimulation of different regions and different protocols.

wtfdivi014-url4

Neurological consultation

wtfdivi014-url1

Physiotherapy

wtfdivi014-url3

Psychological consultation

Accommodation

Our mission

Our centre aspires to re-enable patients to lead a more independent life. Our aim is to promote the patients’ motoric and cognitive rehabilitation that is to achieve improved quality of living, to make their lives easier and happier

Our approach

We welcome our visitors/patients striving for progress with highly-trained and affectionate colleagues, cutting-edge technology equipment and, what is the most important, with a humanistic approach, that makes recovery a shared success.

Environment

The design of the building, its inner spaces, modern and peaceful atmosphere all contribute to achieving inner peace that will facilitate efficient rehabilitation for our patients. 

Sunyál Anna Boglárka

Fizioterapeuta - Gyógytornász

Anna gyógytornászként többféle klinikum pácienseivel foglalkozik, mint például traumatológia, neurológia, reumatológia és belgyógyászat. Munkája mellett folyamatosan továbbképezte magát, így a Funkcionális Elasztikus Taping, a Neurodinamika (perifériás idegek mobilizációja) technikáiról , illetve a neurológiai rehabilitációban kiemelkedően jól alkalmazható Bobath koncepció módszereiről is szakképzett tudással rendelkezik.

You have Successfully Subscribed!

Lengyel Dorottya

Fizioterapeuta - Gyógytornász

Dóri a Szegedi Tudományegyetem, Egészségtudományi Karának kiemelkedő tanulója volt, aki jelenleg is még bővíti tudását az évente számos alkalommal megrendezésre kerülő szakmai továbbképzéseken.
Eddigi tapasztalatait a házi gyógytorna ellátásban is alkalmazza, melynek során kiváló eredményeket ér el a különféle típusú betegségek kezelése során. Betegei nem csak szaktudása, hanem emberi hozzáállása miatt is megbecsülik és újra és új

You have Successfully Subscribed!

Iratkozzon fel

Hírlevelünk segítségével elsőkézből értesülhet híreinkről, információinkról.

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Szolgáltatásainkról

A fizioterápia és gyógytorna az alábbi esetekben javasolt:

Neurológiai esetek: Stroke, agyvérzés utáni állapotok. Parkinson- syndroma, illetve Sclerosis- Multiplex kezelése. Agy és koponya sérültek rehabilitációja. Egyéb neurodegenerativ, illetve perifériás idegi bántalmak kezelése.

Traumatológiai esetek: Traumás sérülések utáni kezelése: izületi sérülések, szalag/ín/izom sérülések, illetve törések.

Ortopédiai kórképek (porckopás, izületi deformitások és izületi fájdalmak, különböző ortopédiai műtétek, mint például protézis beültetése előtti és utáni kezelése.

Kardiológiai és pulmonológiai állapotok esetén: Különböző szív- érrendszeri betegségek (ischaemiás szívbetegségek, artériás, vénás betegségek) kardiológiai műtétek utáni állapotok, illetve kardiopulmonalis betegségek (COPD) kezelése.

 

You have Successfully Subscribed!

Dimovics Mónika

Ergoterapeuta

A Szegedi Tudományegyetem, Neurológiai Klinika, Neurorehabilitációs Osztályának ergoterapeutája. Több éves szakmai tapasztalatát a Stroke, a Parkinson-kór, a Sclerosis multiplex, a Koponya-agysérült és a Guillain-Barre-szindrómás betegségekben szenvedők mozgásszervi és kognitív fejlesztése során szerezte.
Móni olyan eszközöket és olyan segítő megoldásokat alkalmaz, amelyek fejlesztik, nemegyszer újratanítják a minden napi élet (öltözködés, tisztálkodás, étkezés, kommunikációs eszközök használata, háztartási feladatok gyakorlása, stb.) rutin tevékenységeit. Mindig kedvességgel és megfelelő szakértelemmel fordul betegeihez.

You have Successfully Subscribed!

Gubucz Anikó

Fizioterapeuta - gyógytornász

You have Successfully Subscribed!

Kertész István

Masszőr

You have Successfully Subscribed!

Dr. Annus János Kristóf

Neurológus szakorvos, klinikai neurofiziológus szakorvos

Dr. Annus János a Magyar Klinikai Neurofiziológiai Társaság vezetőségi tagja, a Magyar Epilepszia Liga, a Magyar Ideg és Elmeorvosok Társasága és a Magyar Alvásdiagnosztikai és Terápiás Társaság tagja.
Közel 20 év szakmai tapasztalatát jórészt a Szegedi Tudományegyetem Neurológiai Klinikáján szerezte, tudása külföldi tanulmányútjai során is sokat gyarapodott (Svédország, Dánia). Kiemelt érdeklődési területe: alvásbetegségek, epilepszia, perifériás idegrendszeri betegségek és a klinikai neurofiziológia eszköztárának a mindennapi orvosi gyakorlatban való alkalmazása.
Erősen elkötelezett a betegellátásban, betegei érdekét mindig szem előtt tartja. Kollégánk már a kezdetektől koordinálja a rehabilitációs folyamatot, megpróbál minden felmerülő kérdésre és problémára megoldást adni.

You have Successfully Subscribed!

Subscribe our Newsletter

Get the latest news from our Rehabailitation Center.

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Vári Fanni

Recepciós

You've successfully subscribed to our newsletter.

Burkus Ildikó

Recepciós

You have Successfully Subscribed!

Sugár Orsolya

Fizioterapeuta - gyógytornász

You have Successfully Subscribed!

Berta Éva

Logopédus

You have Successfully Subscribed!