Ambulanciák

Az Ambulanciák létrehozásának fő célja, hogy minél hamarabb és minél részletesebben felmérjük a páciensek pillanatnyi állapotát és ezáltal méginkább személyre szabott kezelési tervvel láthassuk el őket.

Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy egyes kórházi zárójelentések nem mutatnak pontos képet a páciens aktuális állapotáról, illetve a részünkre a hozzátartozók által megküldött dokumentáció nagy része már korábban készült, így azokból sem nyerhető ki pontos információ az érintett állapotát illetően.

Ezért indokoltnak látjuk a rehabilitációs ciklus igénybevétele előtt az érintett lakhelyéhez legközelebbi Ambulancia felkeresését, mellyel talán időt, energiát esetlegesen pénzt is megspórolhat (hiszen adott esetben egy felesleges utazással járó fizikális megterhelés mellett az útiköltséget is megspórolhatja).

Amennyiben az Ambulancián dolgozó orvos úgy ítéli meg, hogy a páciens alkalmas a Szent Vincent Rehabilitációs Központ szolgáltatásainak igénybevételére, és azt fel is keresi, az Ambulancián kifizetett vizsgálati díját természetesen jóvá fogjuk írni a későbbi rehabilitáció árából.

Amennyiben hosszabb ideig kívánja igénybe venni a rehabilitációs központ szolgáltatásait, igény esetén az érintett Szegedre való szállítását részben vagy egészben átvállaljuk. Ennek részletiről érdeklődjön Szent Vincent Rehabilitációs Központ telefonszámán.