+36 70 652 0800 info@szentvincentrehab.hu
Dr. Annus János Kristóf

Dr. Annus János Kristóf

Neurológus szakorvos, klinikai neurofiziológus szakorvos

Dr. Annus János a Magyar Klinikai Neurofiziológiai Társaság vezetőségi tagja, a Magyar Epilepszia Liga, a Magyar Ideg és Elmeorvosok Társasága és a Magyar Alvásdiagnosztikai és Terápiás Társaság tagja.
Közel 20 év szakmai tapasztalatát jórészt a Szegedi Tudományegyetem Neurológiai Klinikáján szerezte, tudása külföldi tanulmányútjai során is sokat gyarapodott (Svédország, Dánia). Kiemelt érdeklődési területe: alvásbetegségek, epilepszia, perifériás idegrendszeri betegségek és a klinikai neurofiziológia eszköztárának a mindennapi orvosi gyakorlatban való alkalmazása.
Erősen elkötelezett a betegellátásban, betegei érdekét mindig szem előtt tartja. Kollégánk már a kezdetektől koordinálja a rehabilitációs folyamatot, megpróbál minden felmerülő kérdésre és problémára megoldást adni.
Lengyel Dorottya

Lengyel Dorottya

Fizioterapeuta - Gyógytornász

Dóri a Szegedi Tudományegyetem, Egészségtudományi Karának kiemelkedő tanulója volt, aki jelenleg is még bővíti tudását az évente számos alkalommal megrendezésre kerülő szakmai továbbképzéseken.
Eddigi tapasztalatait a házi gyógytorna ellátásban is alkalmazza, melynek során kiváló eredményeket ér el a különféle típusú betegségek kezelése során. Betegei nem csak szaktudása, hanem emberi hozzáállása miatt is megbecsülik és újra és újra keresik.
Kohlmann Lilla

Kohlmann Lilla

Fizioterapeuta - gyógytornász

Lilla a Szegedi Tudományegyetemen végezte tanulmányait. Külföldi gyakorlatai során neurorehabilitációs intézményekben gyűjtött tapasztalatot, de a mozgásszervi panaszok körében is bátran fordulnak hozzá páciensei. Vidámsága és pozitív hozzáállása teszi még eredményesebbé a betegekkel való közös munkát.
Deli Eszter

Deli Eszter

Fizioterapeuta-gyógytornász

Gyuricza Beáta

Gyuricza Beáta

Fizioterapeuta-gyógytornász

Tizenhét éves koromban döntöttem el, hogy gyógytornász szeretnék lenni, és azóta is biztos vagyok benne, hogy ez az én utam.
Tanulmányimat a Szegedi Tudományegyetemen végeztem, ahol a gyakorlatias oktatásnak köszönhetően biztos alapot kaptam a jövőbeli munkához. Az egyetem mellett különböző tanfolyamokkal bővítettem ismereteimet (SMR, tape, flossing), illetve szeretném szüntelenül frissíteni és tágítani tudásomat.
Számomra gyógytornásznak lenni egyszerre hatalmas kihívás, és végtelen öröm, amikor valakinek segíthetek. Azt vallom, hogy minden beteg egyedülálló, kitüntetett figyelmet igényel, és elengedhetetlen a holisztikus kezelés.
Lipták Villő Csilla

Lipták Villő Csilla

Fizioterapeuta-gyógytornász

Lipták Villő Csilla vagyok, a Szegedi Tudományegyetem Egészségtudományi és Szociális Képzési Karán végeztem. Mindig is nagy vágyam volt, hogy gyógytornászként sportolókkal foglalkozzak, mivel én is több mint tíz évig versenyszerűen atletizáltam és szerencsém volt pár évig megméretni magam fittness-aerobikban is. Tudom, hogy milyen ha kisebb, nagyobb sérülések a kitűzött cél útjába állnak. Ezért próbálunk minél gyorsabb rehabilitációs tervet kidolgozni a gyereksportolóknak. A Szent Vincent Rehabilitációs Központban minden eszköz és lehetőség megvan arra, hogy a lehető leghamarabb visszaálljanak a gyerekek a versenysportba.
Kalapács Anett

Kalapács Anett

Fizioterapeuta-gyógytornász

Bancsov Albert

Bancsov Albert

Fizioterapeuta-gyógytornász

Dimovics Mónika

Dimovics Mónika

Ergoterapeuta

A Szegedi Tudományegyetem, Neurológiai Klinika, Neurorehabilitációs Osztályának ergoterapeutája. Több éves szakmai tapasztalatát a Stroke, a Parkinson-kór, a Sclerosis multiplex, a Koponya-agysérült és a Guillain-Barre-szindrómás betegségekben szenvedők mozgásszervi és kognitív fejlesztése során szerezte.
Móni olyan eszközöket és olyan segítő megoldásokat alkalmaz, amelyek fejlesztik, nemegyszer újratanítják a minden napi élet (öltözködés, tisztálkodás, étkezés, kommunikációs eszközök használata, háztartási feladatok gyakorlása, stb.) rutin tevékenységeit. Mindig kedvességgel és megfelelő szakértelemmel fordul betegeihez.
Berta Éva

Berta Éva

Logopédus

 
Barabás Zita

Barabás Zita

Pszichológus

Barabás Zita a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karán végzett pszichológa mesterszakon kiváló eredménnyel. Jelenleg a Szegedi Tudományegyetem II. sz. Belgyógyászati Klinika kardiológiai és szívsebészeti osztályain dolgozik főállásban pszichológusként, így a betegállátásban szerzett tapasztalatai mindennaposak mondhatók. Mindemellett szakmai tudását alkalmazott egészségpszichológiai szakpszichológus képzés keretei között szélesíti immáron végzős hallgatóként, továbbá módszerspecifikus képzésekkel (pl. autogén relaxációs tréning), kongresszusokon, konferenciákon való részvétellel is folyamatosan bővíti kompetenciáját a minél széleskörűbb betegellátás érdekében. Zitának szívügye a páciensek szupportív jellegű támogatása, betegvezetése, mert hisz abban, hogy a gyógyulás akkor válhat teljessé, ha az testi, lelki és pszichés szintén egyaránt megvalósul.
Kertész István

Kertész István

Masszőr

 
Vári Fanni

Vári Fanni

Recepciós

 
Személyre szabott ajánlatot kérek