+36 70 652 0800info@szentvincentrehab.hu6724 Szeged, Bakay Nándor u. 50

Masszázs

Gyógymasszázs

A gyógymasszázs a fizioterápián belül egy olyan gyógymasszőr által végzett kezelés, amelyet mindig orvosi indikációra alapján nyújtunk.

Célja a rehabilitáció. A gyógymasszázs – gyógyászati céllal, az orvos utasítására és előírásának megfelelően végzett masszázsforma, amelynek alapját a svédmasszázs fogásai képezik.

A gyógymasszázs magába foglalja a svéd-, szegment-, kötőszöveti és perioszteális (csont) masszázst. A masszázst követően, a megfelelő kimozgatásokat, illetve mobilizációs technikákat alkalmazza a masszőr.

Ezek a technikák az ízületek regenerációját,  a letapadt izmok ellazítását, vérbőséget okozva csillapítják a fájdalmat is.

 

Mikor ajánlott a gyógymasszázs?

A reumatológiai ortopédiai és neurológiai problémák estében a gyógymasszázs gyakran ajánlott kiegészítő kezelésként gyógytornával együtt, mert a masszázzsal a tornára előkészített izmok könnyebben és jobban terhelhetők, illetve a tornát követően a masszázs segítségével lazítjuk az izmokat.

Gyógymasszőreink az orvosi előírások és a páciens igényeihez igazodóan választják ki a megfelelő masszázsterápiát.

Minden kezelésen a kezelőorvossal, a gyógytornásszal és a fizioterapeutákkal közösen dolgoznak, hogy az adott állapot javítása és a pozitív hatások hamarabb érezhetőek legyenek.

Lépjen velünk a gyógyulás útjára!

5 + 3 =

Telefonszám

Cím

6724 Szeged, Bakay Nándor u. 50,