+36 70 652 0800 info@szentvincentrehab.hu

ASA M6 MLS Lézeres terápia

Hogyan működik az ASA M6 MLS Lézeres terápia?

A lézerek koherens, nagyintenzitású fénye a sejtekben egy sor biokémiai folyamatot indukál, melyek egyébként nem, vagy csak nehezen indulnak meg.

A folyamat eredménye a gyorsabb sejtszaporodás, revaszkularizáció (elvesztett érellátás pótlása), illetve a gyulladások, ödémák csökkenése és fájdalomcsillapítás, helyi immunstimuláció.

Az ASA fizikoterápiás és rehabilitációs eszközök, mint például az M6 MLS lézerterápiás készülék. Az MLS (Multiwave = többhullámú, Locked = zárt, System = rendszer), egy olyan pulzáló és folyamatos, homogén lézert bocsájt ki a hat lézerforrásból, mely azonnali mélységi hatást biztosít.

A lézer csökkenti a sejtfal átjárhatóságát azon ionok számára, melyek szerepet játszanak az idegek stimulációjában, a fájdalomingerület továbbításában. A 3D-s elhelyezkedésű kezelőfejet további két szondával lehet kiegészíteni, evvel is növelve a hatásfokát a kis- és közepes méretű felületek gyógyításának.

A fő robotfej mozgását egy fejlett felhasználói felületen keresztül kezelik, így csak a terapeuta felügyelete szükséges a biztonságosan, hatékonyan és autonóm módon végzett kezelés elvégzéséhez. Miután beállította a paramétereket és ellenőrzi a páciens állapotának előrehaladását. Ez a technika a legújabb generációhoz tartozik, ennélfogva az egyik legmodernebb eleme eszközparkunknak. Mivel a kialakult vírushelyzet miatt a távolságtartás kiemelkedően fontossá vált, ennek megalkotásánál erre a részletre is odafigyeltek. Semmilyen fizikai kontaktust nem kell létesítenie a páciensnek sem a szakorvossal, sem pedig magával az eszközzel. Ennélfogva a fertőződés lehetséges kockázata kontroll alatt van, a legminimálisabbra csökkentve.

ASA M/ MLS Lézeres terápia működés közben.

 

Milyen sérüléseknél alkalmazható az ASA M6 MLS Lézeres terápia?

Kiváló kezelési módszert nyújt többek között

 • teniszkönyök
 • ízületi- és íngyulladások
 • vesefájdalmak
 • húzódás, ficam
 • íngyulladás
 • térd-, nyak-, váll- és hátfájdalmak
 • degeneratív ízületi gyulladás
 • zúzódások, véraláfutások
 • kéz- és lábpoliartritisz
 • csípőízületi porckopás
 • izomsérülések esetén.

Általánosságban elmondható, hogy a kezelések ismétlése elengedhetetlen a gyógyulás érdekében. Ezek másnaponta, vagy harmadnaponta szükségesek 5-10 alkalommal, amely nagyban függ a betegség súlyosságától és a diagnózistól a szakmai szabályok betartása mellett. Az első alkalom után felléphet bizonyos fokú fájdalom, de ez idővel elmúlik és semmiképp sem jelent káros mellékhatást.

Hosszútávon elérhető, hogy csökkenjen a fájdalomcsillapító gyógyszerek adagja, sőt, akár el is hagyható egy sikeres terápia mellett.

Lépjen velünk a gyógyulás útjára!

13 + 10 =

Telefonszám

Cím

6724 Szeged, Bakay Nándor u. 50,