+36 70 652 0800 info@szentvincentrehab.hu

ASA Easy Quattro Pro mágneses terápia

A mágneses terápia hasonlóan a lézeres terápiához. Pulzáló hatást vált ki rendkívül alacsony frekvencián, mellyel mélyen a testbe tud hatolni, elérve az izomrostokat, csontokat és idegeket, így kifejtve hatását.

Az ASA Easy Quattro Pro ergonomikusan kialakított és könnyen használható, köszönhetően az innovatív kialakításának.

Bármely testrész kezelésére képes a gerinctől a végtagokon át az agyig. Mágneses mezője a test hossztengelyével párhuzamosan jön létre a mágnesszelepek segítségével, vagy merőleges irányban a Flexa applikátorok alkalmazásával.

Az Easy Quattro Pro ötféle pozíció beállítására alkalmas, ezek más és más területek kezelésére szolgálnak, és kombinálásuk is megoldható többféle probléma fennállásának esetén. Ez utóbbiak remekül kezelik a lokalizált eljárást igénylő eseteket a rugalmasságuknak köszönhetően. Opcionális kiegészítők is csatlakoztathatóak hozzá, akár négy ágyat is össze lehet kapcsolni, melyek közül kettő automatikus üzemódban működik. Az automata változat esetén az elektromechanikus rendszer egy speciális mikroprocesszor által automatikusan elhelyezi a mágnesszelepeket a kezelendő felületen, majd a terápia végén visszaáll a kiindulási helyzetébe, így időt takarít meg a szakorvosnak.

Az ASA Easy Quattro Pro  kézi változat esetén könnyű a mozgatása a szelepeknek az alumínium vezetők által adott csúszásnak köszönhetően, mely biztonsági zárral van ellátva, hogy a továbbiakban véletlenül se mozdulhasson el.

Hangjelzéssel figyelmeztet a kezelés kezdete és befejezése pillanatában. Mindez a legnagyobb kényelemben, fekvő pozícióban történik a páciensnek.

Szabadon kombinálható más terápiákkal a gyorsabb gyógyulás elérése érdekében.

Fájdalommentes, gyors és eredményes terápia, mely segítséget nyújt a csont- és ízületi problémák, ínelváltozások, gyulladások, törések, vagy akár a migrén kezelésében, valamint az immunrendszer intenzív stimulálására is alkalmas. Hatalmas segítséget tud nyújtani tehát különböző területeknek, mint például a fizikoterápia, reumatológia, sportorvoslás, ortopédia, traumatológia, geriátria.

A mágneses jeleket egyáltalán nem zavarja a különböző nadrágtartók, övek, gipszek, külső vagy belső rögzítő eszközök, ehhez csupán egy speciális értékelés szükséges. A kényelmet mindemellett az is biztosítja, hogy nem szükséges levetkőzni hozzá, ruhán keresztül sem veszít hatékonyságából, így a páciens sem kerül feszélyező szituációba.

Videó

Lépjen velünk a gyógyulás útjára!

9 + 3 =

Telefonszám

Cím

6724 Szeged, Bakay Nándor u. 50,