fbpx
loader image
+36 70 652 0800 info@szentvincentrehab.hu

Egészség pénztáraink

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

* 1 hetes intenzív terápia esetén szermélyre szabott árakat biztosítunk! Kérjük a részletekről érdeklődjön telefonon.

** Minden páciens állapotától függően egyéni rehabilitációs tervet kap, így az orvosi vizsgálat/ felmérés határozza meg, hogy kinek milyen terápián érdemes részt vennie.

*** Az árak kizárólag apartmanjainkra vonatkoznak, nem tartalmaznak étkezési szolgáltatást.

Kérjük, a kezelésekre mindig időben érkezzen. Szakembereink a vendégeket egymás után fogadják, ezért kiemelten fontos, hogy a megbeszélt időpontokat mindenki komolyan vegye. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a lefoglalt időpont a kezelés kezdési időpontja.

Késés esetén fennáll a veszélye annak, hogy munkatársunk nem fogja tudni a kezelést befejezni. Ez esetben a késés miatt a kezelés a tervezettnél rövidebb ideig tart. Az elmaradt rész későbbi “pótlására” nincs lehetőség. A lefoglalt időpontok áthelyezése, lemondása az alábbi szabályok figyelembevételével lehetséges:

– Díjmentesen lemondható, áthelyezhető egy időpont, amennyiben az a kezelés előtt minimum 24 órával történik.
– Amennyiben Páciensünk egy időpontot úgy kíván lemondani vagy áthelyezni, hogy a kezelés eredeti időpontjáig kevesebb, mint 24 óra van hátra, rendelkezésre állási díj fizetendő, a rendelkezésre állási díj mértéke a lemondott, áthelyezett szolgáltatás árának 50%-a.
Amennyiben a kezelés kezdési időpontjától számított 2 órán belül mondja le az időpontot vagy egyáltalán semmilyen módon nem hozza tudtunkra lemondását és nem is jelenik meg, a kezelés teljes árát felszámoljuk.
Amennyiben betegségből adódóan kell lemondani az időpontot, természetesen eltekintünk a felártól orvosi igazolás ellenében.

Egy vagy több hetes terápiára érkező páciens esetén a kezelés időpontjának véglegesítése a foglalási díj befizetésével történik, mely 30.000 Ft. Természetesen a foglalási díj jóvá írandó a terápia végösszegéből. A megnövekedett beteg szám miatt csak a foglalási díj beérkezése után tudjuk foglaltnak tekinteni a megbeszélt időpontot.

 Központunk a folyamatosan bővülő szolgáltatások miatt az árváltozás jogát fenntartja.

Frissítve: 2021. február 1.

Lépjen velünk a gyógyulás útjára!

1 + 15 =

Telefonszám

Email cím

info@szentvincentrehab.hu

Cím

6723 Szeged, Kemes utca 6-8.