+36 70 652 0800

ROBOT TERÁPIA

AMADEO

Az AMADEO az ujjak és a kéz terápiájára használt roboteszköz, amelyet a rehabilitáció minden szakaszában számítógép támogat. Kórházakban, klinikákon és rehabilitációs központokban az egyéni igényekhez igazítva használatos  beteg gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Főbb jellemzők

 • Az egyes ujjak független mozgatásának lehetősége
 • A fogó mozgás folyamatos és adaptált szimulációja (beleértve a hüvelykujjakat is)
 • Lehetővé teszi a csípés végrehajtását az ujjvégek segítségével
 • CPM (Continous Passive Motion) terápia, a passzív kéz stimulálása
 • Aszisztált terápia: az érintett kéz egyes funkciójinak megjelenítése és az aktív terápiának a páciens teljesítőképességi határán történő végzése
 • Interaktív terápiás programok, játékokkal motiválja a páciens kezelését
 • A Tyros szoftver a páciens minden adatát és állapotát tárolja

DIEGO

A DIEGO a váll és a kar rehabilitációjára szolgáló eszköz. A gravitáció intelligens kompenzálása, a robotizált rendszer és a virtuális valóság elősegíti a kezelést annak érdekében, hogy a páciens könnyen és gyorsan visszanyerje a karja motorikus funkcióját. A rendszer egyoldalúan és kétoldalúan is használható.

Főbb jellemzők

 • Szükséges mértékben segíti a funkciónális mozgásokat
 • A gravitáció inteligens kompenzálása
 • Egy oldalon és szimmetrikusan mindkét oldalon segíti a felső végtagok kezelését
 • A rendszer 3D-s biofeedbacket és virtuális valóságot biztosítt a gyakorláshoz
 • Valós tárgyak általi terhelésre irányuló kezelés
 • Robotizált antigravitációs támogatás a kar számára
 • A rendszer 1D,2D és 3D-s gyakorlóterekben végzett funkcionális gyakorlatokat tartalmaz

MYRO

A MYRO támogatja a valós tárgyakkal végzett specifikus terápiák általi rehabilitációt és a mindennapi életre jellemző tevékenységek gyakorlását, vamaint a páciens motoros képességeit. Emelett számos neurokognitív modult kínál, amelyek egyénileg vagy egyszerre több páciens által vehetők igénybe.

Főbb jellemzők

 • A grafomotoros képességek visszanyerése rugalmasan és függetlenül, segédeszközök nélkül lehetséges
 • A páciens mozgáskordinációjának fejlesztése érdekében a MYRO rendszer valós mértékű kiegészítő tárgyakat is tartalmaz, amiket az érintőképernyős felületen lehet használni.
 • A MYRO rendszer érintőképernyő munkafelülete a páciens egyéni képességeihez igazítható, ami lehetővé teszi a gyakorlatoknak az egyéni teljesítményhatáron való végzését.

PABLO

A Pablo a kar és kéz rehabilitációjára szolgáló robotizált, kiértékelési funkcióval ellátott rendszer.A PABLO rendszer a terápiás lehetőségek széles skáláját nyújtja a felső és alsó végtagok ortopédiai és neurológiai károsodásai következtében mozgásszervi rendeleneségekkel rendelkező gyerekek és felnőttek számára. A rendszer multifunkciós rendszert képez, amely nem csupán elősegíti a különféle forgómozgások gyakorlását, hanem regisztrálja is a fogás erejét és mozgástartományát.

Főbb jellemzők

A PABLO Multiboard a felső végtag izületeinek mozgatására használható a disztális gyakorlatoktól a proximálisakig, amelyek ismétlödő jellegűek és egyszerre több ízületen végezhetők. A Multiboard segítségével még a súlyos károsodást szenvedett páciensek is kezelhetőek annak érdekében, hogy megtanulják elkerülni a kompenzációt a mozgás során. A PABLO Mutiball segít az alkar pronációja és szupinációja, valamint a csukló hajlítása és nyújtása helyreállításában.

TYMO

A TYMO szenzorokkal ellátott egyensúly kezelő készülék. Testtartás ellenőrzésére szolgál. Az ülés ,az állás és a két kézzel való támaszkodás gyakorlását segíti elő.

Főbb jellemzők

Vékony, vezeték nélküli kezelőfelület, vizuális biofeedback-el ellátva. Statikus mód: erő (nyomás).Dinamikus mód 1D és 2D dimenzióban mérési és interaktív terápiás alkalmazásokban.

A robot terápia árairól a Szolgáltatások/Aktuálus áraink menüpontban tájékozódhat.

Sunyál Anna Boglárka

Fizioterapeuta - Gyógytornász

Anna gyógytornászként többféle klinikum pácienseivel foglalkozik, mint például traumatológia, neurológia, reumatológia és belgyógyászat. Munkája mellett folyamatosan továbbképezte magát, így a Funkcionális Elasztikus Taping, a Neurodinamika (perifériás idegek mobilizációja) technikáiról , illetve a neurológiai rehabilitációban kiemelkedően jól alkalmazható Bobath koncepció módszereiről is szakképzett tudással rendelkezik.

You have Successfully Subscribed!

Lengyel Dorottya

Fizioterapeuta - Gyógytornász

Dóri a Szegedi Tudományegyetem, Egészségtudományi Karának kiemelkedő tanulója volt, aki jelenleg is még bővíti tudását az évente számos alkalommal megrendezésre kerülő szakmai továbbképzéseken.
Eddigi tapasztalatait a házi gyógytorna ellátásban is alkalmazza, melynek során kiváló eredményeket ér el a különféle típusú betegségek kezelése során. Betegei nem csak szaktudása, hanem emberi hozzáállása miatt is megbecsülik és újra és új

You have Successfully Subscribed!

Dimovics Mónika

Ergoterapeuta

A Szegedi Tudományegyetem, Neurológiai Klinika, Neurorehabilitációs Osztályának ergoterapeutája. Több éves szakmai tapasztalatát a Stroke, a Parkinson-kór, a Sclerosis multiplex, a Koponya-agysérült és a Guillain-Barre-szindrómás betegségekben szenvedők mozgásszervi és kognitív fejlesztése során szerezte.
Móni olyan eszközöket és olyan segítő megoldásokat alkalmaz, amelyek fejlesztik, nemegyszer újratanítják a minden napi élet (öltözködés, tisztálkodás, étkezés, kommunikációs eszközök használata, háztartási feladatok gyakorlása, stb.) rutin tevékenységeit. Mindig kedvességgel és megfelelő szakértelemmel fordul betegeihez.

You have Successfully Subscribed!

Gubucz Anikó

Fizioterapeuta - gyógytornász

You have Successfully Subscribed!

Kertész István

Masszőr

You have Successfully Subscribed!

Dr. Annus János Kristóf

Neurológus szakorvos, klinikai neurofiziológus szakorvos

Dr. Annus János a Magyar Klinikai Neurofiziológiai Társaság vezetőségi tagja, a Magyar Epilepszia Liga, a Magyar Ideg és Elmeorvosok Társasága és a Magyar Alvásdiagnosztikai és Terápiás Társaság tagja.
Közel 20 év szakmai tapasztalatát jórészt a Szegedi Tudományegyetem Neurológiai Klinikáján szerezte, tudása külföldi tanulmányútjai során is sokat gyarapodott (Svédország, Dánia). Kiemelt érdeklődési területe: alvásbetegségek, epilepszia, perifériás idegrendszeri betegségek és a klinikai neurofiziológia eszköztárának a mindennapi orvosi gyakorlatban való alkalmazása.
Erősen elkötelezett a betegellátásban, betegei érdekét mindig szem előtt tartja. Kollégánk már a kezdetektől koordinálja a rehabilitációs folyamatot, megpróbál minden felmerülő kérdésre és problémára megoldást adni.

You have Successfully Subscribed!

Vári Fanni

Recepciós

You've successfully subscribed to our newsletter.

Burkus Ildikó

Recepciós

You have Successfully Subscribed!

Sugár Orsolya

Fizioterapeuta - gyógytornász

You have Successfully Subscribed!

Berta Éva

Logopédus

You have Successfully Subscribed!